Сенатор Роджър Маршал (R., Kan.) публикува доклад за произхода на

...
Сенатор Роджър Маршал (R., Kan.) публикува доклад за произхода на
Коментари Харесай

Доклад на US Сената: Произхода на Covid вероятно е от два китайски лабораторни теча

Сенатор Роджър Маршал (R., Kan.) разгласява отчет за произхода на Covid-19 преди няколко дни, изтъквайки концепцията, че пандемията „ най-вероятно “ е резултат от „ две приключвания “ от китайски лаборатории, написа New York Post. „ Този отчет заключава, че най-вероятно това са две приключвания от лаборатория в интервала септември-октомври [2019], даже още през юли или август “, сподели Маршал пред кореспонденти преди публикуването на отчета.

„ Стигнахме до извода, че Китай е почнал създаването на ваксина през ноември 2019 година И тогава второ лабораторно приключване наподобява най-разумното пояснение “, добави сенаторът. „ Има основни точки от данни, които се укриват, които могат да ни оказват помощ да потвърдим това. “ Докладът от 301 страници, озаглавен „ “, е направен от Робърт Кадлек, медицински специалист, който управлява Operation Warp Speed, публично-частно партньорство, стартирано през май 2020 година за ускорение на създаването и разпространяването на ваксини.

В отчета се спекулира, че две лабораторни приключвания са настъпили в границите на седмици едно от друго през есента на 2019 година в Ухан, Китай, където се намира проучвателен институт по вирусология. През месеците след първичните приключвания случаите на Covid-19 в околния район се усилиха.

Теорията значително се основава на графика за създаване на китайската Covid ваксина: доктор Джоу Юсен, китайски боен академик, който по-късно почива при мистериозни условия, подава патент за Covid-ваксина на 24 февруари 2020 година, което допуска, че работата по имунизацията е почнала най-малко още през ноември 2019 година въз основа на графика на Operation Warp Speed. Случая с умрелите 11 ирански военни, които пътуват до Ухан за Световните военни игри през есента на 2019 година, в допълнение поддържат тази графика за ранно експлоадиране, се твърди в отчета.

Имаше „ видимо нарастване на случаите на грипоподобно заболяване при възрастни в Ухан през седмица 46 (11-17 ноември 2019 г.) като тестванията за грип същата седмица обаче са негативни. Това събитие е сходно на епидемиологичното отклоняване, разпознато в оповестеното изследване. Това се случва почти 13 седмици преди записания скок на случаите на COVID-19 в Ухан в края на януари, началото на февруари 2020 година “, се отбелязва в отчета.

„ Епидемиологични и генетични молекулярни разбори на ранно оповестените циркулиращи варианти SARS-CoV-2 от Ухан подкрепят възможността за две събития преливащи от едното към другото и с две или повече седмици сред тях “, написа Кадлец в отчета.

„ Тази оценка е направена въз основа на незначителни генетични разлики в ранните циркулиращи варианти, което допуска, че две линии на един и същи вирус може да са се появили по едно и също време и да са се развили по разнообразни пътища или поредно разграничени от избран интервал от време. “

„ Едната линия демонстрира повече разновидности от другата, което значи, че е била популяризирана по-дълго от другата или евентуално е минала през повече човеци. “

Допълнително подхранвайки съмненията, Институтът по вирусология в Ухан изтрива онлайн база данни с проби от ковид на 12 септември 2019 година, които съгласно Маршал евентуално биха посочили „ братовчеди “ на COVID-19, в случай че в действителност вирусът е от природата, а не в допълнение „ пипнат “ от китайските учени.

„ Китай имаше всички шансове да опровергае всички отчети към произхода на COVID-19, само че те не са и няма да го създадат. Горд съм да обявявам отчета за произходът на COVID-19, решаващо развиване за постигане до дъното на това от къде се появи този вирус, написа в Туитър сенатор Маршал.

Wall Street Journal през февруари разкри, че Министерството на енергетиката, което ръководи Националните лаборатории на Съединени американски щати, в този момент има вяра, че пандемията е почнала с приключване на вируса от китайска лаборатория.

Директорът на ФБР Кристофър Рей удостовери същия месец, че ФБР също счита, че COVID-19 е изминал от лаборатория.

„ ФБР от много време прави оценка, че произходът на пандемията най-вероятно е евентуален лабораторен случай в Ухан “, споделя Рей. „ Тук приказваме за евентуално приключване от лаборатория, следена от китайското държавно управление. “

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР