Сенатът на САЩ одобри проектобюджета за отбрана на страната за

...
Сенатът на САЩ одобри проектобюджета за отбрана на страната за
Коментари Харесай

Американският Сенат одобри бюджета за отбрана за 768 млрд. долара

Сенатът на Съединени американски щати утвърди проектобюджета за защита на страната за 2022 година и в този момент документът ще бъде изпратен на президента Джо Байдън за автограф.

Документът е подсилен от болшинството сенатори, излиза наяве от известие, оповестено на уеб страницата на законодателния орган. По този метод планът е подсилен и от двете камари на Конгреса на Съединени американски щати. Сега той ще бъде предаден на президента за автограф.
Заключение за пандемията в Съединени американски щати: Имаме Балканска система на опазване на здравето - цялостна неразбория
Реакцията на Съединени американски щати на разновидността Oмикрон демонстрира както какъв брой огромен прогрес сме постигнали през последните две години, по този начин и какъв брой доста р...
Прочети повече
Бюджетът за защита на Съединени американски щати за 2022 година е 768 милиарда $. Наред с други неща, той съдържа наредба за разпределяне на 4 милиарда $ за програмата " Европейска самодейност за въздържане ", която е ориентирана против Русия. Предлага се да бъдат отпуснати 300 млн. $ за военна помощ на Украйна, а други 150 млн. $ ще бъдат изразходвани за " съдействие в региона на сигурността с балтийските страни ".

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР