Сен. Ерик Шмит, R-Mo., притиска армията на САЩ за отговори

...
Сен. Ерик Шмит, R-Mo., притиска армията на САЩ за отговори
Коментари Харесай

Сенатор оказва натиск върху армията за изплащане на заплати, религиозни свободи за войници, уволнени поради отказ от ваксина срещу COVID

Сен. Ерик Шмит, R-Mo., притиска армията на Съединени американски щати за отговори от името на някогашни военнослужещи, които са били уволнени заради отвод от ваксина против COVID-19.

Близо 2000 военнослужещи са били пуснати напусна армията, откакто отхвърли да вземе имунизацията против COVID-19. На фона на проблеми с набирането на личен състав през 2023 година армията неотдавна изпрати писмо до уволнените бойци, в което им сподели, че имат опция в този момент да поправят характерността си на уволняване и да се причислят още веднъж към клона. Армията сподели, че писмата са част от развой, предоставен от Конгреса.

В писмо до секретаря на армията Кристин Уормът във вторник Шмит попита дали някои бойци ще получат заплата, в случай че решат да се запишат още веднъж, дали ще бъдат възобновени в ранга си, който са имали преди уволнението, и дали религиозните свободи на военнослужещите ще бъдат предпазени отсега нататък.

„ Тези мандати несъмнено навредиха на готовността на нашите военни и трагично у...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР