сен. Джон Фетерман, D-Pa., попари своите колеги от Демократическата партия

...
сен. Джон Фетерман, D-Pa., попари своите колеги от Демократическата партия
Коментари Харесай

Фетерман пронизва колегите си демократи за това, че са позволили на мръсника Менендес да остане в Сената на фона на обвинения в подкупи

сен. Джон Фетерман, D-Pa., попари своите сътрудници от Демократическата партия в Сената, че са разрешили на „ мърлявия “ сенатор Боб Менендес, D-N.J., да остане в Конгреса макар множеството обвинявания, произлизащи от хипотетичния скандал с подкупи на последния.

В понеделник Менендес пледира почтен пред Федералния съд на Манхатън по обвинявания в подкупване и възпрепятстване на правораздаването. Менендес и брачната половинка му са упрекнати в възпрепятстване на правораздаването, до момента в който са разследвани за приемане на стотици хиляди долари подкупи, в това число пари, злато и Mercedes-Benz, в подмяна на потребление на властта и въздействието на Менендес като сенатор в интерес на държавните управления на Египет и Катар.

Фетерман приказва с репортера на CNN Ману Раджу предходната седмица, споделяйки недоволството си, че демократите не са изгонили Менендес от Сената.

" И беше ясно, че сътрудниците ми желаят да го задържат и в този момент имаме процеса против него след по-малко от два месеца и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР