сен. Бърни Сандърс, I-Vt., защити студентските протести в университетските кампуси

...
сен. Бърни Сандърс, I-Vt., защити студентските протести в университетските кампуси
Коментари Харесай

Бърни Сандърс предупреждава, че подкрепата на Байдън за Израел може да потопи неговото президентство и да стане негов „виетнамски“

сен. Бърни Сандърс, I-Vt., отбрани студентските митинги в университетските кампуси в Съединени американски щати против войната Израел-Хамас, потвърждавайки, че президентът Байдън се слага в слаба позиция политически и морално с поддръжката си за Израел.

„ Това може да е Виетнам на Байдън “, сподели Сандърс за всеобщите студентски митинги против президента Байдън по време на изявление за CNN в четвъртък.

„ Линдън Джонсън в доста връзки беше доста, доста добър президент в страната и изведе някои значими законодателни актове “, продължи той. „ Той избра да не се кандидатира през 1968 година заради съпротива против възгледите му за Виетнам. “

Бърни Сандърс отбрани студентските митинги в университетските кампуси в Съединени американски щати против войната Израел-Хамас, потвърждавайки, че президентът Байдън се слага в политическа и морална слаба позиция с поддръжката си за Израел. (Getty Images)

„ Много се безпокоя, че президентът Байдън се слага в позиция, в която е отчуждил освен младите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР