Сен. Бърни Сандърс, I-Vt., ще проведе изслушване в четвъртък относно

...
Сен. Бърни Сандърс, I-Vt., ще проведе изслушване в четвъртък относно
Коментари Харесай

Бърни Сандърс настоява Бил да установи четиридневна работна седмица

Сен. Бърни Сандърс, I-Vt., ще организира чуване в четвъртък по отношение на законопроекта, който той показа за понижаване на общоприетата работна седмица в Съединени американски щати до четири дни без загуба на възнаграждение.

Законопроектът, озаглавен „ Тридесет -Закон за двучасовата работна седмица, ще понижи общоприетата работна седмица от 40 на 32 часа за интервал от четири години, в това число понижаване на оптималните часове, нужни за отплата за ексклузивен труд за неосвободени чиновници. Освен това ще изисква възнаграждение на ексклузивен труд на час и половина за работни дни, които не престават повече от осем часа, и възнаграждение на ексклузивен труд, което би платило на служащите двойно повече от нормалното им възнаграждение, в случай че работният им ден е по-дълъг от 12 часа.

Съобщение за пресата по отношение на законопроекта го разказва като „ значима стъпка към гарантиране на присъединяване на служащите в увеличението на продуктивността и икономическия напредък, движен от софтуерния прогрес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР