Семейството на убития морски пехотинец планира да заведе отново дело срещу Алек Болдуин

...
Адвокат на семейството на морски пехотинец, убит в Афганистан, каза
Коментари Харесай

Адвокат на семейството на морски пехотинец, убит в Афганистан, каза в четвъртък, че скоро ще бъде публикувана нова версия на делото, обвиняващо актьора Алек Болдуин, че е отприщил последователите си в социалните медии срещу тях бъде подаден, след като федерален съдия отхвърли оригиналния иск, но покани семейството да го пренапише и да го изпрати отново.

Адвокат Денис Постиглионе, представляващ сестрите и вдовицата на Ланс Cpl. Rylee McCollum, каза, че ще спази крайния срок 12 септември, определен от съдията, за да поднови обвиненията, че Болдуин е подлагал членове на семейството си на онлайн заплахи и тормоз, след като е публикувал и коментирал снимка, споделена онлайн от една от сестрите на McCollum, Roice McCollum, която е бил във Вашингтон по време на въстанието на 6 януари 2021 г.

Ланс капрал. Райли Макколъм беше убит на 20 години по време на самоубийствена атака на международното летище Хамид Карзай в Кабул на 26 август 2021 г.

По-рано тази седмица съдия Едгардо Рамос в Манхатън отхвърли делото на семейството за клевета, което искаше 25 милиона долара обезщетение, но той покани повторно завеждане на делото, за да коригира недостатъците и да поднови искове за клевета и умишлено причиняване на емоционален стрес.

При отхвърлянето на първоначалния иск Рамос направи различни заключения в полза на Болдуин, включително, че коментарите му са защитени от Първата поправка, че действителната злонамереност не е достатъчно твърдена и че личните съобщения, коментари и публикации в социалните медии не подкрепят твърдения за клевета.

Дъщеря, родена от вдовица на морски пехотинец, убит в Афганистан бомбардировка

Постильоне каза в имейл, че до крайния срок ще бъде заведено пренаписано дело, което ще отговори на въпросите, повдигнати от съдията.

Той добави, „Без да навлизаме в подробности, ние не сме съгласни с анализът от Съда, но вярвам, че една изменена жалба ще отговори на представените проблеми.“

Болдуин дари 5000 долара на семейството, след като научи за смъртта на Райли Макколъм в Афганистан, само седмици преди да се роди дъщеря му. Болдуин се е свързал с Ройс Макколъм чрез Instagram, според делото.

През януари 2022 г. Болдуин видя, че Ройс Макколъм публикува снимка на демонстранти от митинга на бившия президент Доналд Тръмп, направена в деня, в който Конгресът преброи гласовете на Избирателната колегия от президентските избори през 2020 г., се казва в съдебния иск.

Болдуин каза на Ройс Макколъм, че ще сподели снимката й със своите 2,4 милиона последователи в Instagram и написа: „Успех“, според съдебния иск.

< p>Roice McCollum каза в делото, че тя „не е участвала, нито е подкрепяла или одобрявала безредиците, които избухнаха“ в Капитолия, и беше освободена от всякакви неправомерни действия след среща с ФБР.

Адвокатът на Болдуин не отговори веднага на искане за коментар.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР