Семейството на скандалната съпруга на Кание Уест Бианка Ченсори има

...
Семейството на скандалната съпруга на Кание Уест Бианка Ченсори има
Коментари Харесай

Не избирате роднините си: гангстерското семейство на Бианка Ченсори

Семейството на скандалната брачна половинка на Кание Уест Бианка Ченсори има незаконна популярност. Баща й е излежал присъда за владеене на опиати, един чичо е наказан на гибел за ликвидиране, а различен е наказан за принуждение.

Абсолвентката по архитектура, нашумяла с чудатия си дрешник, се омъжи за рапъра Кание Уест преди две години и първото нещо, което направи, беше да разкрие фамилни секрети.
 Бианка Ченсори, смарт телефон Бианка Ченсори Снимка: Bianca Censori-West/Facebook
Според публицисти бабата и дядото на Бианка, Филипо и Грация, са живели в региона на Абруцо в централна Италия. През 60-те години те вземат решение да стартират нов живот и емигрират в Австралия с децата си. Тримата синове на двойката, Едмондо, Лео и Ерис, станали нарушители, съобщава Daily Mail.
 Ерис Чензори, Лео Чензори, татко и чичо на Бианка Чензори Ерис и Лео Сенсори Снимка: Социални мрежи
Бащата на Бианка, Елия " Лео " Сенсори, е наказан на пет години затвор през 1982 година за владеене на хероин. Освен за търговия с опиати бащата на Бианка Лео има присъди и за владеене на оръжие и муниции.
 Бащата на Бианка Чензори, Лео Чензори Лео Чензори Снимка: Leo Censori/Instagram
Същата година нейният чичо Ерис, прочут палач, именуван в миналото „ Ал Капоне от Мелбърн “, е наказан на гибел за убийството на сервитьора Майкъл Сидерис. Въпреки това присъдата беше сменена с пожизнен затвор под „ кралския прерогатив на милостта “. Освен това той получи осем години за владеене на хероин и беше санкциониран с 20 000 австралийски $.

По-късно той подаде молба да излежи присъдата си по-близо до дома си в Мелбърн, където живееха възрастните му родители, и в последна сметка беше освободен през 1999 година с условно освобождение за неопределен срок. През 2015 година той се опита да анулира рестриктивните мерки, само че правосъдната присъда беше доказана и по този начин той продължава да живее.

Междувременно по-големият брат на татко й, Едмондо, прочут като „ Еди Капоне “, има престъпно досие във Виктория за принуждение, в това число нахлуване над полицията, кражба и отправяне на закани.

Докато купонджийката Бианка се забавлява със съучениците си в Мелбърн, татко й и чичовците й направиха огромни суми пари от незаконните си действия.
 Бианка Ченсори Бианка Ченсори Снимка: Bianca Censori/Instagram
През 1991 година някогашната брачна половинка на Лео Фей Гласкот разкрива тайните на незаконната хазартна империя на брачна половинка си. Тя споделя на кореспондент от локалния вестник Herald Sun, че Лео е взел участие в картел, който управлява огромна част от доходоносната противозаконна хазартна промишленост в Мелбърн през 80-те години. Тя споделя, че някогашният й брачен партньор е управлявал компания за игрални автомати и е направил положение от противозаконен хазарт.

„ Лео може да икономисва пари по-добре от банката “, сподели тя, разказвайки по какъв начин е намерила купища пари, скрити към дома им в Алфингтън.

Фей Гласкот допусна, че Лео " в никакъв случай няма да промени " метода си на живот. „ Опитах се да накарам Лео да влезе в легален бизнес; да употребява парите си, да ги трансформира в бели пари, да направи нещо, за което няма да се тормози. Но в лицето на Лео има нарушител. Той се тормози, че полицията се пробва да го хване и ги побеждава. Той получава ритник от това. Той обича този метод на живот; по тази причина в никакъв случай няма да се промени. " Гласкот и Лео се развеждат през 1989 година след 15-годишен брак.

След това Лео се дами за майката на Бианка - Александра. Двойката има три дъщери: Бианка, Алисия и Анджелина.
 Александра Чензори, Бианка Чензори, Анджелина Чензори, Алисия Чезори Бианка Ченсори с майка си и сестрите си Снимка: Алисия Ценсори/Facebook

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР