Семейството на Савана Никол Сото, бременна 18-годишна, която е изчезнала

...
Семейството на Савана Никол Сото, бременна 18-годишна, която е изчезнала
Коментари Харесай

Мама казва, че бременна тийнейджърка от Тексас, намерена застреляна с приятеля си, „просто е била там в неподходящия момент“

Семейството на Савана Никол Сото, бременна 18-годишна, която е изчезнала няколко дни, преди тя и нея гаджето са открити мъртви в транспортно средство в Сан Антонио, Тексас, приказва за гибелта на младежа.

Сото беше забелязана за финален път в жилището си в петък, 22 декември, единствено един ден преди плануваното й провокирано раждане, една седмица след термина. Тя живееше в жилището с приятеля си Матю Гуера, който също беше разгласен за липсващ.

Във вторник телата на жена и мъж, за които се счита, че са изчезналата двойка, бяха открити в транспортно средство от изследовател, който се свърза със фамилията на Сото, което по-късно извика полицията. Жената е била бременна, сподели полицията, а нероденото дете също е мъртво.

Партньорът на CBS KENS оповестява, че следствието е категоризирано като случай на ликвидиране с умишлена гибел.

Началникът на полицията в Сан Антонио Бил Макманъс го назова „ доста, доста объркващо място на престъпление “ и сподели, че следователите изследват възможн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР