Семейството на Риши Сунак все още може да се възползва

...
Семейството на Риши Сунак все още може да се възползва
Коментари Харесай

Семейството на Риши Сунак все още може да се възползва от данъчни облекчения за нежилището на стойност до £300 милиона след бюджета

Семейството на Риши Сунак към момента може да се възползва от данъчни облекчения на стойност до £300 милиона, макар че Джеръми Хънт твърди, че отстранява недомните налози -дом изгоди.

Акшата Мурти „ непринудено “ заплаща налог върху приходите си от дяловото си присъединяване на стойност към £750 милиона в фамилната ИТ империя. Но тя резервира статута си на „ недомицилиран “, като се счита, че непрекъснатият й дом е в Индия.

В бюджета господин Хънт сподели, че анулира данъчните облекчения за лица, които не са родени, само че са живели в страната от повече от четири години. Но от този момент Министерството на финансите удостовери пред Mirror, че това не се отнася за налога върху наследството. Това значи, че в случай че госпожа Мърти почине, няма да бъде начислен налог върху наследството върху нейното имущество, когато то премине към господин Сунак или техните деца.

Министерството на финансите споделя, че възнамерява да направи промени в налога върху наследството, които ще влязат в действие от април 2025 година, само че не сподели дали тези...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР