Семейството на операторката, застреляна на снимачната площадка на филма Rust,

...
Семейството на операторката, застреляна на снимачната площадка на филма Rust,
Коментари Харесай

Семейството на загиналата операторка съди Алек Болдуин

Семейството на операторката, убита на снимачната площадка на кино лентата " Rust ", заведе дело против Алек Болдуин и продуцентите, предадоха международните осведомителни организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Според семейството на Халина Хътчинс " грубото " неуважение към недоволствата, свързани с сигурността, непосредствено е довело до нейната гибел.

На конференция юристите, представляващи брачна половинка й и 9-годишния им наследник, споделиха, че Болдуин е отказал да бъде извършено особено образование.

Защитата на артиста пък съобщи, че всяко изказване за неблагоразумие на артиста е " изцяло погрешно ".

Делото, заведено в Санта Фе, Ню Мексико, е от името на Матю и Андрос Хътчинс, демонстрира замяна на текстови известия сред оператор и продуцент с недоволство за сигурността на оръжията. Реакцията е избрана като " недодялан жлъч ".

Операторът Лейн Лупър пратил известие на ръководителя на продукцията Катрин Уолтърс, в което осведоми: " Имахме три инцидентни изстрела. Това е супер нестабилно ".

Тя пък дава отговор: " Случайни изстрели от огнестрелното оръжие? Страхотно. Звучи добре ".

За стрелбата на снимачната площадка на кино лентата " Rust " са заведени минимум четири други каузи, само че това е първото, директно обвързвано с един от двамата потърпевши.

" Безразсъдното държание на обвинените и ограниченията за понижаване на разноските доведоха до гибелта на Халина Хътчинс ", съобщи юристът Брайън Паниш.

През октомври по време на подготовка за сцена от продукцията Алек Болдуин инцидентно простреля операторката Халина Хъчинс и рани режисьора Джоел Соуза, откакто се оказа, че употребяваният от него реквизитен револвер е зареден с бойни, вместо с халосни патрони. Разследването на тежкия случай продължава.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР