Семейството на неподражаемия телевизионер Милен Цветков, загинал при катастрофа на

...
Семейството на неподражаемия телевизионер Милен Цветков, загинал при катастрофа на
Коментари Харесай

2 години от смъртта на журналиста Милен Цветков

Семейството на неподражаемия водещ Милен Цветков, умрял при злополука на 19 април 2020 година, когато беше Великден, си спомни с горест за него.

Жената до него, с която живя дълги години и имат наследник - Ивета, написа във Facebook: " Благодаря ти! Благодаря, че бях част от живота ти, че избра тъкмо мен и създадохме прелестния ни наследник - Боян, че ми сподели, че макар компликациите, човек не трябва да се отхвърля и би трябвало да продължи! Въпреки болката ще продължим и ще те пазим в спомените си надълбоко в нас! ".

Синът им е третокласник и с изключение на с ученето се оправя доста добре и пред камера, както е известно от редицата му сходни изяви, пише .

В профилите в обществените мрежи на първото му семейство - някогашната жена Дана и щерка им Калина, нямаше забележими постове, свързани с годишнината от гибелта му.

Милен Цветков почина при злополука до момента в който изчакваше зелена светлина на светофар покрай столичен мол. Автомобилът на Цветков беше затрит от джип, ръководен от 22-годишния Кристиан Николов. В кръвта на Николов бяха открити няколко неразрешени упойващи субстанции.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР