Семейството на Маша Вопилова живее 8-ми ден в бомбоубежище в

...
Семейството на Маша Вопилова живее 8-ми ден в бомбоубежище в
Коментари Харесай

Маша Вопилова: Храната ни свършва, но не смеем да излезем за още, може да падне бомба

Семейството на Маша Вопилова живее 8-ми ден в бомбоубежище в Харков и споделя: 

" Молехме се, изморени сме, търсим помощ, желаеме да се сътвори железнен купол като в Израел. Някой се пробват да изоставен, само че по зеления кулоар се стреля, стрелят по рейсовете, не ни разрешават даже да напуснем местата, в които сме живели. Ние зарязваме къщите си, опитваме се да вземем домашните любимци, децата са наплашени, измежду приятелите ни има починали. Хора, които отиваха за вода, бяха убити, не разбираме по какъв начин може един човек по този метод да влияе на толкоз хора.

Този човек е болен, считаме, че би трябвало да спрете това. Запорожката атомна електроцентрала се пробваха да я завладеят, превзето е единствено административното сдание, само че в случай че я взривят като Чернобил, ще загине освен Украйна, само че и цяла Европа.

Отдавна не сме ходили в магазин, в този момент излязохме от мазето, тъй като там нямаме връзка, изчезна интернетът, качихме се до у дома да забележим какво става на домашния интернет. Нямаме доста храна, за 4 дни имаме единствено. Няма питейна вода, единствено чиста вода, от която пием. Надяваме се на филантропична помощ, посто е рисково да се излезе за нея. Може да падне бомба... "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР