Семейството на мъж от Алабама, който почина, след като беше

...
Семейството на мъж от Алабама, който почина, след като беше
Коментари Харесай

Семейството търси отговори, след като полицията застреля смъртоносно мъж от Алабама пред дома му по време на отнемане на превозно средство

Семейството на мъж от Алабама, който умря, откакто беше прострелян от полицията пред дома си рано в петък сутринта, моли за изясненост какво се е случило, сподели неговият брат пред CNN в телефонен диалог в понеделник.

Полицията простреля Стивън Пъркинс, на 39 година, пред дома му в град Декейтър в северната част на Алабама рано сутринта в петък, откакто се твърди, че той е „ размахал револвер “, оборудван със светлина „ към чиновник от полицейското ръководство на Декейтър, карайки служителя на реда да стреля по Пъркинс, ”, съгласно изказване, изпратено до CNN от Агенцията за правоприлагане на Алабама.

По-късно Пъркинс умря в близката болница, съгласно изказване на полицейското ръководство в Декейтър.

20231002-01-amethyst-silva-landing С общителното подпомагане на Робърт Силва

Инцидентът се разиграл към 1:30 сутринта в петък, когато чиновници на Decatur били извикани в дома на Пъркинс от локална компания за изтегляне, която твърдяла, че той е извадил револвер против водача на влекача, до момента в който водачът се опитвал да отнеме кола на алеята на Пъркинс, съгласно в началото изказване от полицейското ръководство на Декейтър.

Полицаите се върнаха на местопроизшествието с водача на влекача, в който миг Пъркинс „ излезе от резиденцията, въоръжен с револвер и стартира да заплашва водача на влекача “, сподели полицията.

„ Служителите на мястото на престъплението подредиха на притежателя да хвърли оръжието си, което той отхвърли да направи. По това време притежателят на къщата обърнал револвера към един от служителите на реда на сцената. Полицаят изстреля служебното си оръжие, удряйки обекта “, се прибавя в изказването.

Полицията сподели, че е оказала първа помощ след стрелбата.

Братът на Пъркинс сподели пред CNN, че фамилията се нуждае от повече отговори, тъй като в действителност „ не знаят какво се е случило “.

„ Това постоянно е бил най-големият му боязън да бъде убит и погубен от полицията. Просто да бъде негър в Америка, това беше неговият боязън “, сподели Никълъс Пъркинс, най-големият му брат, пред CNN. „ Това е доста тежка загуба; той беше толкоз приветлив човек. Той нямаше врагове. ”

светлини на полицейска кола Getty Images

„ Той беше страховит човек, фамилен човек. Беше женен с две деца, едното от които е единствено на 7 ”, продължи брат му. „ Любимото му занимание беше да върви на фитнес. Това е всичко, което той направи. Работа, дом и фитнес. Винаги се усмихваше, смееше се и се майтапеше. Той беше балансиран. Просто невъзмутимо държание. Това не се прибавя. "

В изказване фамилията на Пъркинс оспори изказванието, че той дължи пари за колата си, заявявайки, че са „ намерили финансови разписки, доказващи “, че не е бил изложен на риск „ да бъде в деен статус на назад владеене “ и че „ месечните заплащания са били обработвани посредством неговата финансираща компания. “

„ Компанията за изтегляне и полицейското ръководство на град Декейтър непозволено се появиха в (неговия) дом “, сподели фамилията.

Семейството сподели пред CNN, че към момента не е получило отчет от аутопсията и не им е било разрешено да видят Пъркинс в болничното заведение.

Коронерската работа на окръг Морган сподели пред CNN, че „ Предварителен отчет откри, че той е умрял от голям брой огнестрелни рани “, съгласно Джефри Чън, областен коронер.

Чун добави, че не е имало цялостен отчет от аутопсията и не обясни детайлности.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР