Семейството на главния прокурор Иван Гешев не е било с

...
Семейството на главния прокурор Иван Гешев не е било с
Коментари Харесай

Ген. Атанасов с провокация в НС. Демерджиев: Експертът от Израел – пристигнал 2ч. преди атентата срещу Гешев

Семейството на основния прокурор Иван Гешев не е било с него по време на атентата в понеделник. Това стана ясно от изявление на вътрешния министър Иван Демерджиев в Народното събрание.
Атанас Атанасов от ПП-ДБ попита Иван Демерджиев за атентата против основния прокурор Иван Гешев на 1 май. Той изиска от него да показа пред Народното събрание всички обстоятелства и условия към офанзивата. „ Имало ли е членове на фамилията на господин Гешев, които да са се возили в кортежа? “, попита Атанасов.
„ От самото начало проследявам развиването по този проблем. В автомобила, който е бил обект на това взривяване, не е имало членове на фамилията на господин Гешев. Той е пътувал самичък, с назначената му защита от НСО. Относно маршрута, това е бил един нормален за него маршрут. Аз персонално видях автомобила. Има незначителни вреди по него, които се показват в дупка от сачма в единия фар. Видът на взривното вещество не разрешава да обхванат парчета в автомобила. Той е доста по-сигурен от този, който използва президента на страната “, отговори Демерджиев.
„ Това са значими данни “, регистрира Атанасов.
Вътрешният министър и Атанасов изнесоха и информация, че израелският специалист, за който Борислав Сарафов разгласи, че е бил на мястото на атентата, е дошъл 2 часа преди гърмежа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР