Семейството на Джон Леджънд вижда много повече радост и повече

...
Семейството на Джон Леджънд вижда много повече радост и повече
Коментари Харесай

Джон Леджънд казва, че вижда баща си в себе си, докато семейството му расте: „Аз определено съм синът на баща ми“

Семейството на Джон Леджънд вижда „ доста повече наслада и повече обич “ като неговото семейство пораства. Той и брачната половинка му Криси Тейгън посрещнаха четвъртото си дете, Рен, през юни благодарение на сурогатна майка.

Легендата сподели, че вижда татко си в себе си, до момента в който фамилията му се уголемява.

" Аз също наподобявам като част от фамилията на татко ми и имам доста от неговото държание и се хващам да споделям неща, които той би споделил “, сподели Легенда пред CBS News. „ Аз несъмнено съм наследник на татко ми. “

Тейгън сподели предходната година, че са създали аборт през 2020 година, с цел да „ спасят живота ми за бебе, което нямаше безусловно никакъв късмет “, откакто в началото разказа загубата на сина си Джак, като импровизиран аборт.

След това те взеха решение да употребяват сурогатна майка, като в същото време се пробваха да забременеят – което докара до раждането им на две деца с разлика от пет месеца.

„ На процедура се опитвахме да вървим по два пътя. и вижте дали най-малко един от тях работи ", сподели Легенда. Техният заместител, съгласно легендата, станал „ част от фамилията “.

Легендата сподели, че двойката е намерила излекуване посредством шерване на своите битки.

„ Това е по-често, в сравнение с си мислите. И ние говоренето за това ни изложи на доста повече истории за хора, които са минали през него, " сподели Legend.

Legend и Teigen неотдавна означиха значим крайъгълен камък: десетилетие брак. Те честваха в Италия, където се ожениха. Вместо възобновяване на обета, те размениха достоверни, интимни речи.

„ Години опит дружно, вие преминавате през всички възходи и падения дружно, цялата покруса, успех, цялата наслада... това прави годишнината съгласно мен още по-красива и по-смислена от самата женитба ", сподели Legend.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР