Семейството на Дженифър Лоурънс ще се увеличи с още един

...
Семейството на Дженифър Лоурънс ще се увеличи с още един
Коментари Харесай

Дженифър Лоурънс е бременна с първото си дете

Семейството на Дженифър Лоурънс ще се усили с още един член!

Актрисата чака първото си дете дружно със своя брачен партньор Куук Марони , шеф на художествена изложба, оповестяват от. Представител на Лоурънс удостовери щастливата вест пред изданието в сряда.

31-годишната носителка на „ Оскар “ и 37-годишният търговец на творби на изкуството бяха свързани за първи път през юни 2018 година, а през февруари идната година се сгодиха. Сватбата на двойката се състоя през октомври 2019 година в Роуд Айлънд. На празненството участваха 150 посетители, измежду които Адел, Ейми Шумър и Ема Стоун.

Мястото на церемонията бе първокласното имение Belcourt в Нюпорт , проектирано през 1894 година от американския проектант Ричард Морис Хънт и въодушевено от ловната хижа на Луи XIII във Версай.

През юни 2019 година, до момента в който гостуваше в подкаста на Кат Садлър, Лорънс назова Марони „ най-страхотното човешко създание, което в миналото съм срещала “ . „ Той в действителност е подобен и става по-добър “, показа актрисата.

„ Просто това е той - знам, че звучи в действителност неуместно, само че той е просто е индивидът, нали знаете. Той е най-великият човек, който в миналото съм срещала, тъй че за мен е чест да стана Марони “ , добави тя.
 15 звездни двойки, които са се венчали скрито  15 звездни двойки, които са се венчали скрито  15 звездни двойки, които са се венчали скрито  15 звездни двойки, които са се венчали скрито
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР