Семейството на британска майка и нейния син, които трагично загинаха,

...
Семейството на британска майка и нейния син, които трагично загинаха,
Коментари Харесай

Семейство на британска майка и син, загинали при лавина във Френските Алпи, отдаде сърцераздирателна почит

Семейството на английска майка и нейния наследник, които трагично починаха, до момента в който караха ски, отдадоха респект към тях, като споделиха, че са „ оттатък разрушено сърце “.

54-годишната Кейт Воукс и нейният наследник Арчи Воукс, 22-годишен, починаха, когато лавина опустоши зона отвън пистите на френски ски курорт в четвъртък, когато бяха на ски.

Лавината е паднала на надморска височина от 2300 метра и е минала към 400 метра и е минала през зона отвън пистите на ски курорта Saint-Gervais-les-Bains към 15:40 ч. на 28 декември, оповестиха от администрацията на Haute-Savoie region, се споделя в изказване.

Семейството им от този момент отдаде трогателна респект и сподели, че са „ оттатък разрушено сърце “ след „ трагичния случай “. В изказването те споделиха: „ Сърцето ни е повече от разрушено от загубата на нашите обичани, прелестни Кейт и Арчи. Думите не могат да изразят какъв брой извънредно се усещаме всички, нито дупката в живота ни, оставена от този драматичен случай. за дискретност, до момента в който скърбим дружно кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР