Семейството на бедняк от Горен Египет ненадейно получи многомилионно наследство

...
Семейството на бедняк от Горен Египет ненадейно получи многомилионно наследство
Коментари Харесай

Египетски бедняк остави 1,5 млн долара наследство на семейството си

Семейството на дрипльо от Горен Египет внезапно получи многомилионно завещание след гибелта му, заяви ТАСС, като цитира локалния в. " Egypt Independent ".

След кончината на 63-годишния мъж децата му се оказали наследници на банкова сметка с 22 милиона египетски лири (около 1,5 милиона щатски долара), написа novini.bg.

Както отбелязва изданието, към месец след гибелта на мъжа на име Салах от провинция Сухадж, синът му получил по пощата съобщение от банка, с което го известили за наследството. Според роднините Салах в никакъв случай не бил ходил в банка и те не знаели, че той въобще има банкова сметка. Мъжът цялостен живот се оплаквал от бедност.

Съседи в селото си спомнят, че преди към тридесет години Салах бил на гурбет в страна от Персийския залив и позволяват, че е вложил насъбраните оттова приходи, които с течение на времето са се умножили от лихви.

След вестта за непредвиденото благосъстояние дъщерята на починалия към този момент е получила 10 оферти за сватба, показва локалното издание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР