Семейството на баща добър самарянин, който се втурна да помогне

...
Семейството на баща добър самарянин, който се втурна да помогне
Коментари Харесай

Семейството на Крис Мариот отдава почит на бащата на Шефилд, който загина, помагайки на жена в сватбена кавга

Семейството на татко " добър самарянин ", който се втурна да помогне на жена в безсъзнание, единствено с цел да почине в автомобилна злополука, му отдаде трогателна респект.

Крис Мариот бил на разходка със брачната половинка си и двамата си дребни синове на осем и шест години, когато се приказва, че видял жена в безсъзнание на улицата в Бърнгрийв региона на Шефилд. 46-годишният мъж се втурнал да й помогне, оставяйки фамилията си малко след 14 часа в сряда. Смята се, че дамата е получила пострадвания след принуждение, избухнало на годежно празненство.

Но до момента в който Крис се опитвал да помогне на непознатия, той бил блъснат от кола дружно с дамата и няколко други, сподели полицията. Бащата за жалост умря и фамилията му в този момент му отдаде респект и сподели по какъв начин събитията на гибелта му отразяват какъв човек е бил в живота, защото постоянно се е опитвал да оказва помощ на хората.

Почитта гласи: „ Крис беше прелестен брачен партньор, татко, брат, чичо – и другар на мнозина. Той посвети огромна част от живота си да оказва помощ на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР