Семейството на Александра и Даниел Петканови със сигурност е едно

...
Семейството на Александра и Даниел Петканови със сигурност е едно
Коментари Харесай

Алекс и Дани Петканови проговориха за най-трудното - за раздялата им!

Семейството на Александра и Даниел Петканови сигурно е едно от най-популярните в България. Ако вземем и почитателите на сина им Габриел, то и дребното останало подозрение ще се изпари.

Имаше обаче време, в което не любовта и хармонията бяха остъпили място на едни неприятни усеща и настроения. Това беше времето, в което Алекс и Дани бяха разграничени.

Всъщност те се събраха, а след това и ожениха в Big Brother. Но преди този момент се случи тяхната разлъка, която (нека си признаем) не беше най-красивото нещо в родното обществено пространство.

" Когато се случи оня скандал, Александра беше последният човек, който съм желал да виждам. Да, интересувах се от нея. Когато си бил влюбен в някого, не можеш да изтриеш всичко. Това е сила и тя остава в теб ", показа Дани Петканов в телевизионно изявление пред Венета Райкова.

Александра добави, че и двамата са създали компромис с егото си, с цел да са още веднъж дружно.  

" И аз, и Дани видяхме двете страни на монетата. Видях бляскав живот, пътувах на всички места по света, всичко се случваше с лекост, само че в мислите си аз се връщах при него. Въпреки че Дани не може да ми предложи лъскавия живот, който видях. Осъзнах, че същинската обич е доста по-ценна от всичко останало ", призна Алекс.

Двамата разкриха, че преди раждането на Габриел всеки е бил със собствен личен бюджет. Но това към този момент не е по този начин.

Освен това фамилията мечтае да се усили с още един член, като работата по реализирането на фантазиите ще стартира напълно скоро. Причината - Алекс има брат, който е с 9 години по-малък от нея. 

" С него съвсем нямаме допирни точки, все едно нямам брат ", разяснява тя и добави, че желае децата ѝ да бъдат с по-малка разлика.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР