Семейство спечели 13-годишната си битка за подобрения, които да бъдат

...
Семейство спечели 13-годишната си битка за подобрения, които да бъдат
Коментари Харесай

Семейство спечели 13-годишна битка за подобрения в дома с изтичане на урина по стените

Семейство завоюва 13-годишната си борба за усъвършенствания, които да бъдат направени в техния парцел за £500 на месец с приключване на урина от тръба.

Наемателят Антъни МакАнулти се реалокира в парцела със брачната половинка си и четирите си деца през 2011 година Той сподели, че спукана тръба е изпускала урина в дупка в тавана сред спалнята и тавана в продължение на години. В парцела освен е имало приключване на урина, само че той също по този начин твърди, че е имало изгнили кухненски шкафове, повдигаща се влага, изчезнали керемиди и плесен и влажна всекидневна, което е оставило останалата част от парцела в неприятно положение.

По-голямата част от влагата, споделя Антъни, е скупчване в хола, което се дължи на дефектна тоалетна, която има спукана тръба и оставя боклуци да изтичат под хола. Той сподели: „ Не мога да допускам какво ни се случи. Във всекидневната забелязахме, че влагата стартира постоянно да се издига по стените. Не направихме връзка сред тоалетната на долния етаж и влагата. не бих си помислил, че стартирането на вод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР