Семейство с куче, което било болно от рак, отишло при

...
Семейство с куче, което било болно от рак, отишло при
Коментари Харесай

Защо кучетата живеят по-малко от хората?

 момче-и-куче

Семейство с куче, което било болно от рак, отишло при ветеринарен доктор. Стопаните и дребният им наследник бяха доста привързани към домашния любим и се надявали на знамение. Но лекарят споделил, че нищо не може да се направи за кучето и предложил евтаназия.

По време на раздялата с кучето, дребното момче изглеждало умерено, галело животното и ветеринарният доктор си помислил, че момчето схваща какво се случва и приема грижите на кучето без усложнения. След няколко минути кучето заспало умерено, с цел да не се разсъни повече.

Стопаните на кучето обсъждали нещастието си и разисквали за какво кучетата живеят по -малко от хората. Синът, който слушал деликатно, споделил: „ Знам за какво. Дошли сме на този свят, с цел да се научим да живеем добър живот, от самото начало да обичаме другите и да бъдем положителни хора. А кучетата се раждат, към този момент знаейки по какъв начин да създадат това, не е нужно да стоят тук толкоз дълго, колкото и ние. “

Думите на момчето изумили ветеринарния доктор. И даже трансформирали възгледите му за живота. Можем да научим доста от кучетата.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР