Семейство, прекарало 9 години в мазе в очакване на края

...
Семейство, прекарало 9 години в мазе в очакване на края
Коментари Харесай

Семейство чака 9 г. в мазе Апокалипсиса

Семейство, прекарало 9 години в мазе в очакване на „ края на дните “, е намерено от полицията в Холандия, откакто един от членовете му се появил в локална механа, съобщи Би Би Си.

Мъж на 58 година и шестима младежи на възраст 18-25 година от плантация в северната провинция Дренте били открити, откакто един от шестимата си поръчал бира в заведение в прилежащото населено място Руинерволд. Той споделил на личния състав в кръчмата, че се нуждае от помощ, оповестиха локални медии.

По-възрастният мъж в началото бил сметнат за бащата, само че кметът Роджър де Хрот сподели, че това не е по този начин. Мъжът не бил и притежател на фермата, сподели кметът, който добави, че в никакъв случай в живота си не е виждал нещо сходно.

Местни медии оповестиха, че фамилията живеело в изолираност, чакайки края на света.

Собственикът на бара Крис Вестербейк съобщи, че един от членовете на фамилията влезнал, поръчал си 5 бири и ги изпил. „ След това приказвах с него и той разкри, че избягал и се нуждае от помощ… Тогава извикахме полицията – сподели той. – Имаше дълга коса, мръсна брада, носеше остарели облекла и изглеждаше комплициран. Каза, че в никакъв случай не е ходил на учебно заведение и не е бил на бръснар от 9 години. Каза, че има братя и сестри, които живеели с него във фермата. Той бил най-големият и желал да постави завършек на метода, по който живеят. “

Полицаи посетили и обискирали фермата. Открили скрити стълби под хола, водещи до мазе, в което фамилията живеело.

Руинерволд е населено място с население под 3000 души. Фермата е наоколо и е налична през мост над канал. Част от нея е скрита измежду дърветата. Съсед описа, че виждал край нея единствено един мъж, само че не и деца. Пощальонът в никакъв случай не бил носил поща на този адрес.

58-годишният мъж е арестуван и отхвърля да сътрудничи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР