Семейство от окръга Делъуеър в щата Пенсилвания твърди, че съвсем

...
Семейство от окръга Делъуеър в щата Пенсилвания твърди, че съвсем
Коментари Харесай

Семейство случайно хвана на СНИМКА весело коледно привидение

Семейство от окръга Делъуеър в щата Пенсилвания твърди, че напълно инцидентно е съумяло да снима по време на отмора пришелец от ония свят. За благополучие, привидението не се оказало ужасно и злокобно, а в противен случай, доста миролюбиво и радостно. Американците считат, че това е бил отзивчив призрак, материализирал се в нашия свят в навечерието на Коледа, оповестява Фокс.
Триша Андърс описа на репортерите, че предходната седмица дружно със брачна половинка си и децата тръгнали на вечерна разходка. В града Спрингфийлд, където живеят Андърс, таман почнал да вали изобилен сняг. По улиците имало много внушителни преспи.

Героите на историята си поиграли със снега, създали си снежен човек и " снежни ангели ". Мъжът на Триш направил няколко фотоси на своето семейство.

Буквално още същата вечер майката на фамилията разгледала фотосите на компютъра си и ненадейно забелязала мистериозен подробност.

В горния десен ъгъл на една от фотографията се виждал полупрозрачен контур, който доста приличал на усмихващо се лице. Триш била до толкоз впечатлена от находката, че незабавно споделила на брачна половинка си за благото видение.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР