Семейство от американския щат Юта си направи ДНК тест и

...
Семейство от американския щат Юта си направи ДНК тест и
Коментари Харесай

Вярна съпруга забременя от чужд мъж и ...

Семейство от американския щат Юта си направи ДНК тест и откри, че бащата на втория им наследник е чужд мъж, оповестява ABC4 News, представени от jenata.blitz.bg.

Ванър и Дона Джонсън дълго време опитвали да се снабдят с второ дете и през 2007 година решили да прибегнат до инвитро оплождане. Процедурата се оказала сполучлива и двойката се сдобила с втори наследник.

10 години след раждането на детето, от любознание съпрузите решили да създадат ДНК тест. Получените след месец резултати обаче ги шокирали. Оказало се, че Ванър не е биологичен татко на момчето, макар че брачната половинка му в никакъв случай не му е изневерявала.

" Когато отворих страницата с резултати и видях, че майката на сина ни е Дона, а татко му е незнаен, започнах да се чудя по какъв начин е допустимо това. Преживяхме доста страсти... Тази неточност..., по какъв начин е могла да се случи, за какво се е случила и какво би трябвало да създадем? ", споделя американецът.

По-късно се оказало, че яйцеклетката на Дона била оплодена с непозната сперма.

Съпрузите решили да намерят биологичния татко на сина си и създали още един ДНК тест. Така стигнали до човек на име Девин Макнийл. За да схванат какво тъкмо се е случило, те се свързали с него.

" Били сме в клиниката едновременно преди 14 години. На мен ми правеха изкуствено оплождане, а Дона е била подложена на процедура за добиване на яйцеклетки " споделя брачната половинка на Девин - Кели.

Предполага се, че точно тогава е станало объркването на сперматозоидите.

Семействата възнамеряват да заведат каузи против репродуктивния център. Те са разказали на децата си за случая. Хлапетата са реагирали добре и са показали схващане.

" Синът ми сподели, че към момента ме обича, без значение от всичко ", споделя Ванър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР