Семейство остро критикува Starbucks, след като бяха таксувани по 60

...
Семейство остро критикува Starbucks, след като бяха таксувани по 60
Коментари Харесай

Starbucks развълнува клиентите, като таксува еднократно безплатно пупучино за кучета

Семейство остро подлага на критика Starbucks, откакто бяха таксувани по 60 пенса всеки за еднократно гратис пупучино за кучета.

60-годишният Кийт Пери сподели, че брачната половинка му Джени и щерка му Елоиз са останали шокирани, когато са забелязали спомагателни £1,20, добавени към сметката им в локалния клон на Broadwater Street. Двамата бяха таксувани общо 7,75 паунда за сладкиш с канела, бяло кафе и две пуучино за техните кучета Теди и Буци.

Те споделиха, че известната напитка, която се състои от бита сметана в " дребна чаша хартиена чаша “, нормално е безвъзмездна. Въпреки че не е в формалното меню, притежателите на кучета постоянно могат да получат такова, в случай че го изискат на касата. Кийт споделя, че всички преди са имали достъп до офертата без проблем и сподели, че кучетата им са пораснали, с цел да „ в действителност обичат бита сметана “.

Джени разпита личния състав по отношение на обвиняването и сподели, че са й споделили, че нещата са се трансформирали преди два месеца. Семейството обаче сподели, че са съумели да получат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР