Семейство Лорер, Асенчо и Кирчо са си едно ОПГ-нце, което

...
Семейство Лорер, Асенчо и Кирчо са си едно ОПГ-нце, което
Коментари Харесай

Бареков: Семейство Лорер, Асенчо и Кирчо са ОПГ със 17 млрд. европари под ръка

" Семейство Лорер, Асенчо и Кирчо са си едно ОПГ-нце, което ще има на разположение 17 милиарда европари и още 100 милиарда годишно национални пари, идващи от нашите налози. Тяхната задача е да провеждат схемата по какъв начин тези пари да се откраднат от господарите им и по какъв начин да наложат дневния ред на другите си задгранични господари - джендър идеологията, либерастките " полезности " и националното изменничество с Македония. " Това написа във " Facebook " Николай Бареков. Поводът е изявлението от тази заран на Даниел Лорер в БТВ, в което водещата го попита кой ще гледа децата, като той и брачната половинка му са толкоз заети.

Ето какво написа Бареков в обществената мрежа:
свързани новини78529на 14.01.2022
Много " умен ", доста " изчерпателен " въпрос през днешния ден от Жени Баджакова от утринния кокошарник на бтв към вицепремиерчето Лорер - мъж:
Кой щял да гледа децата, откакто и брачната половинка му Лорерка - жена станала началник на кабинета на другото вице Асен Василев - мъж?
Де да имаше подигравка, но няма. Семейство Лорер, Асенчо и Кирчо са си едно ОПГ-нце, което ще има на разположение 17 милиарда европари и още 100 милиарда годишно национални пари, идващи от нашите налози. Тяхната задача е да провеждат схемата по какъв начин тези пари да се откраднат от господарите им и по какъв начин да наложат дневния ред на другите си задгранични господари - джендър идеологията, либерастките " полезности " и националното изменничество с Македония. Това са им дилемите, но Баджака не ги пита по тези въпроси. Затревожила се кой ще им гледа децата на джендърите.
Подлизурските телевизионни курници и бандата на Киро, Асен и Лорери ще ви излезнат през носа, скъпи сънародници. Дано с януарските и февруарските сметки ви пристигна малко акъла в главите. Трудно се живее в страна с 80% елементарни хора и прислужници на олигархията, " дебили " по класификацията на професора. Останалите 20% не стигат за нищо. Според последното броене сме останали малко над 6 милиона българи. От тях близо 1 милион са обществено сегрегирани в трудова възраст, знаете кои са.
2,5 милиона са пенсионери.
1, 5 милиона са под 18 годишни.
0,5 милиона са сезонни гастербайтери в земеделска Европа.
800 000 са тунеядци, служители, софраджии и други държавни чиновници.
Само към 200-300 хиляди българи работят дейно и създават действителен артикул и действителен приход. Само те заплащат налози. Сметките ми са груби, само че много точни.
Е, в този момент ми кажете: Как да стане с 200 хиляди на 6 милиона. Никак.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР