Семейните войни в любовното гнездо на Лена Бориславова и Мирослав

...
Семейните войни в любовното гнездо на Лена Бориславова и Мирослав
Коментари Харесай

Лена Бориславова отсвирила свекъра и свекървата

Семейните войни в любовното гнездо на Лена Бориславова и Мирослав Иванов не престават. Уж утихналата омраза сред юристката и майката на депутата от Политическа партия май се е възродила още веднъж. За това споделят близки до младите родители. Преди седмица Бориславова демонстративно отказала да отиде дружно с мъжа си и невръстната им дъщеричка Деа на посетители при неговите родители в родния му Ямбол.

Лена изрично декларирала, че остава в София дружно с бебето, а Миро отпътувал самичък сам при майка си и татко си. Той бил 600 километра с колата си, с цел да прекара няколко часа с тях. Докато той гостувал в родния си дом, Лена се наслаждавала на есенни разходки с дъщеричката си в столицата, без да страда за отсъствието на обичания.

В медиите от години се приказва, че родителите на Мирослав Иванов не мелели брашно със снахата Лена. Макар юристката и депутатът от Политическа партия да са дружно още от студенти и майка му и татко му да я познавали безусловно от дребна, около свадите към нея след влизането ѝ в политиката връзките им съществено се обтегнали. Димка и Николай Иванови се почувствали огорчени, а синът им даже им се извини обществено и изиска амнистия от тях с обява във фейсбук преди време поради претърпените стрес и разочарования. Снахата Лена обаче не показва никаква непосредственост с тях от години.

Раждането на бебето Деа сякаш трябваше да скрепи фамилните връзки, само че явно младата майка не желае да води детето си при другите му баба и дядо в провинцията. В същото време съвсем всеки ден тя излиза на разходки с количката със своите родители, които живеят в София и ѝ оказват помощ всекидневно, с цел да ѝ е по-леко с грижите към новороденото момиченце.

Наскоро дребната Деа, която се появи на бял свят на 19 септември, навърши първите си 40 дни, напомня " Ретро ". Бориславова не съблюдава поверието да не извежда бебето на открито, до момента в който не минат, и стартира с разходките още през първата седмица след изписването ѝ от частната болница, в която роди.

На 40-ия ден тя провела първия празник на дъщеричката си – ритуала " погача “, на който се събират единствено дами, близки до майката, и орисват бебето. Засега Бориславова не е наела детегледачка, а да ѝ оказват помощ е впрегнала цялата рода. С Мирослав населяват дребен апартамент в остаряла кооперация в столичния квартал " Лагера “, който е закупен с ипотечен заем, а заема не престават да изплащат.

Там са приютили и сестрата на Бориславова – Маргарита, която към този момент повече от месец е на посетители у тях. Маргарита е доктор анестезиолог и работи в болница в Париж, само че се прибра малко преди раждането на първата си племенничка. На нейната помощ Лена разчитала най-вече, тъй като тя въпреки всичко е доктор и по този начин Деа била под непрестанно докторско наблюдаване за утешение на майката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР