Семейните проблеми са се отразили пагубно на визията на Линда

...
Семейните проблеми са се отразили пагубно на визията на Линда
Коментари Харесай

Какво става с жената на Кирил Петков!? Уж се храни здравословно, а й се случи нещо много лошо

Семейните проблеми са се отразили пагубно на визията на Линда Петкова. Съпругата на Кирил Петков е качила близо 10 кг от стрес единствено през последната година, откогато към мъжа ѝ се вихрят пикантни кавги, свързващи го с Лена Бориславова. 42-годишната канадка е напълняла най-много в лицето и ръцете, само че макар по-пищните форми не се тормози да носи минижуп даже при есенните температури в столицата. Преди броени дни Линда се разноски с къса черна рокля без ръкави в центъра на София, а след това със същия разсъблечен тоалет отиде и на спектакъл дружно с костюмирания си мъж.



Снимки на русокоската, родила 3 деца, отпреди мъжът ѝ да влезе в политиката, демонстрират, че е била с съвсем манекенски ограничения и е изглеждала много по-свежа и усмихната. Близки до Линда разясняват, че главната причина за внезапната смяна във външността и настроението ѝ е стресът, на който била подложена. Канадката няма никакви нездравословни хранителни привички. Още от дете тя съблюдава здравословна диета, защото починалата ѝ майка Маргарет е била доктор диетолог и цялото семейство се хранили извънредно пълноценно. Отделно Линда страда от алергии и в менюто ѝ не участват никакви въглехидрати, включително захар и брашно. Именно това е повода в сладкарницата си в центъра на София тя да подготвя само и единствено здравословни десерти и печива без калории в тях.



В дома на Петкови също не се консумирали нездравословни храни, защото дъщерите на някогашния министър председател имат нетърпимост към глутен, а също така едната страда и от диабет. Неотдавна стана ясно, че и в Министерския съвет Кирил е държал да му се доставят единствено биоплодове и зеленчуци. Справка демонстрира, че той и хората от персоналното му обграждане в Министерски съвет са пръскали обилно държавни пари за малини – 4531 лв., и за боровинки – 3229 лв., които наложително били с биопроизход. Отделно в кабинета му постоянно са доставяни за сметка на данъкоплатеца ябълки, круши, кайсии, сливи, лимони и грейпфрути за стотици левове. Пиела се италианска минерална вода, а в резиденция „ Бояна “ хранели него и свитата му с веган гурме меню.

Докато през лятото Линда отсъстваше от България и бе на посетители на роднините си в Канада, напълняването ѝ бе останало прикрито от обществото и обективите на папараците. След завръщането ѝ в София и възобновяването на обществения ѝ живот из фейсбук се появиха иронични мнения във връзка с външния ѝ тип.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР