Семейните финанси могат да бъдат трудни за управление, но една

...
Семейните финанси могат да бъдат трудни за управление, но една
Коментари Харесай

„Искам допълнителни £100 от съпруга си, ако продължи да работи извънредно`

Семейните финанси могат да бъдат сложни за ръководство, само че една жена желае дял от заплащането на брачна половинка си за ексклузивен труд, с цел да финансира процедурите си за лице и визитите в салона.

Много двойки избират да вземат участие поравно към разноските си, като общински налог, ипотеки/наеми, сметки за сила и така нататък, до момента в който други избират пропорционални заплащания въз основа на заплатата си. В взаимозависимост от това кой изкарва прехраната или кой се грижи за децата на цялостен работен ден, може да е мъчно да се реализира единодушие по какъв начин тъкмо се разделят парите.

Но една жена е сигурна, че има право на спомагателни £100 от нея брачен партньор, с цел да може да се лекува сама. Коментарите й провокираха спор онлайн, само че мнозина поддържаха настояването й.

В Mumsnet анонимният консуматор изяснява по какъв начин работи, еквивалентно на четири дни, компресирани в три – би трябвало да устоя на „ дълги смени “, с цел да може да прекара остатъка от седмицата, гледайки двегодишната си щерка. Тя споделя, че брачният партньор й има „ добре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР