Семейната сага около съвсем не е приключила. Скоро след излизането

...
Семейната сага около съвсем не е приключила. Скоро след излизането
Коментари Харесай

Семейство Гучи ще разкажат истинската си история във филм

Семейната сага към напълно не е завършила. Скоро след излизането на огромен екран на „ House of Gucci “ на, семейство Гучи възнамеряват да снимат документални филми и пълнометражен ефирен сериал, в които да опишат историята си с поддръжката на Sky Studios, оповестяват от “Variety”.

Проектът за ефирен сериал от висок клас и документалните филми към момента са в ранен стадий на развиване. В тях следва да бъде разказана „ историята на едно ужасно семейство и марка “, споделя продуцентът Нилс Хартман от Sky Studios.

Джорджо Гучи ще бъде изпълнителен продуцент на лентата, а документалните филми в началото ще бъдат ориентирани основно към италианска аудитория, а след това ще се излъчат и в други страни.

И двата плана бяха показани в Sky Studios преди към година от Марко Беларди, взаимно с членове на фамилията на Гучи, в това число Алесандро Гучи, Гучио Гучи-младши и Джорджо Гучи. Джорджо Гучи, който е и продуцент.

През ноември наследниците на Алдо Гучи излязоха с яростно изказване, в което подлагат на критика изкривеното им показване в „ House of Gucci “. Затова и желанието им е да да опишат фамилната си история от първа ръка.

Докато филмът на Родли Скот се концентрира върху убийството на Маурицио Гучи, новият план дава заричане на феновете, че ще „ опише ранната история на фамилията, почнала от един един благородник във Флоренция, който инцидентно направил няколко чанти с бамбукови дръжки, които след това трансформират марката Gucci в изключително сполучлива Съединени американски щати “, изяснява Хартман.

Като дата за премиера на документалните серии се показва 2023г. А ние нямаме самообладание да надникнем във вълнуващата история на това популярно семейство, разказана от първо лице.


Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР