Семейна драма лежи в основата на обвиненията срещу Ангел Ангелов

...
Семейна драма лежи в основата на обвиненията срещу Ангел Ангелов
Коментари Харесай

Обрат! Семейна драма е в основата на обвиненията срещу мандрата на Ани Мундака от Добролево, вижте какво разказа той

Семейна драма лежи в основата на обвиняванията против Ангел Ангелов от Добролево, прочут като Ани Мундака. Той изрично отхвърли твърдененията, че продава рисков за здравето кашкавал и описа своята версия за случая. 
Припомняме, че предходната седмица в редакцията на организация BulNews пристигна млада жена, която се показа за някогашен чиновник в мандрата на мъжа. Тя описа потресаващи истории за продавания от Ангелов кашкавал, като съобщи, че в него е имало соде и живак. 



Като справедлива медия, ние предоставихме естрада и на ответната страна, с цел да опише своята позиция. Ангел Ангелов разгласи пред наш екип, че дамата не му е била служителка, а са живели 3 години на фамилни начала и даже имат общо дете. Той разкри шокиращи детайлности за предишното на някогашната си и е безапелационен, че разказаното от нея не дава отговор на истината, а е единствено опит да го оклевети, защото сега водят правосъдна борба за настойничество над дъщеричката им. 
Андриана Лозанова е на 24 години и с изключение на 6-годишното момиченце има и по-голямо момче от различен мъж. Когато през 2018 година се събрала с Мундака, той бил наясно, че тя има мрачно минало. По думите на мъжа, тя е била продажница и е злоупотребявала с опиати. Въпреки това двамата били дружно три години и изглеждало, че всичко е наред. 
Всичко обаче завършило през 2021 година, когато момиченцето било още напълно малко. Тогава тя изненадващо напуснала дома си, като взела колата на мъжа си, натоварила двете деца и изчезнала. Ангелов описа, че я търсел много време, до момента в който най-после се оказало, че е избягала с различен мъж в прилежащо село. 
След известно време Андриана се разкаяла за постъпката и се върнала вкъщи. Мъжът ѝ описа, че се съгласил да я одобри поради детето. Още известно време живели дружно, до момента в който един ден Мундака не се прибрал вкъщи и не заварил къщата си празна. По думите му, изгората му още веднъж била изчезнала с децата, като този път откраднала мебелировка и техника за 15 000 лв.. 
След следващото бягство Андриана се открила във Враца. Момиченцето било записано на детска градина в града, като тя не разрешавала на Ангелов да я вижда и била предизвестила и учителките да не му я дават. До един ден, в който към 21 часа вечерта бащата не получил позвъняване от учителките в забавачката. Те му споделили, че майката не взела детето във въпросния ден и те не могат да се свържат с нея. Бащата неотложно отишъл и с протокол от учителите /в галерията/ прибрал момиченцето. 
В продължение на 10 месеца детето било при татко си, като по думите му Андриана не го потърсила, въпреки през този интервал да чествали Коледа, Нова година и рождения му ден. Един ден, откакто най-сетне се чули и тя поискала да види момиченцето, отишла в селото, сякаш за малко. Под претекст, че желае да ѝ купи сладолед, двете отишли до магазина и по този начин и не се върнали. Оказало се, че Андриана била възнамерявала да вземе детето и дружно с новия си другар били подготвили авансово маршрута за бягството. 
От тогава момиченцето е при майка си. В момента към момента съдът не се е произнесъл за това кой ще гледа детето до момента в който мине делото за попечителството. 
Ангелов се оплака, че е подложен на непрекъснати офанзиви от страна на някогашната си. Тя е подавала неведнъж сигнали против него до всички вероятни институции. На два пъти го набеждавала в полицията, че кара дрогиран, само че по думите му е излязъл чист от инспекциите. Освен това е бил жертва на разнообразни закани, за които също подозира Андриана. Пред къщата му била оставена запалена детска количка – макет на неговия автомобил „ Мерцедес “. Около мандрата му пък били разхвърляни пирони и даже отрова. Една нощ пък маскирани нахлули в дома му. 
Обвиненията за рисковия кашкавал също пристигнали на този декор. По думите му, сега той не създава нищо, а прави продукта единствено за персонално прилагане – което установили и специалисти от БАБХ при инспекция на мандрата. Ангелов от своя страна също е подал сигнали за всички случки и към момента чака мнение от проверяващите. 
Кой е крив и кой е прав в тази заплетена фамилна история – оставяме да решат способените органи. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР