Семеен скандал в Димитровград прерасна в драма, след като ядосан

...
Семеен скандал в Димитровград прерасна в драма, след като ядосан
Коментари Харесай

Мъж заплаши да взриви къща с газова бутилка

Семеен скандал в Димитровград прерасна в драма, откакто сърдит брачен партньор заплаши да взриви себе си, жилището и жена си с газова бутилка.

За благополучие никой не пострада, след намесата на полицията.

Екшънът се е разигра във вторник към 14:40 часа. Тогава в полицията получили сигнал за фамилен скандал на улица „ Десета “ в града. Изпратеният на място автопатрул е открил, че разпрата е сред 52-годишен и 50-годишната му брачна половинка. При идването на униформените мъжът почнал да развива вентила на газова бутилка със запалка в ръка и заплашвал да взриви всичко към него. След договаряния с полицейските чиновници, побеснелият мъж оставил бутилката, хвърлил запалката и се предал, написа Монитор.



Според съседи абсурдът станал поради ревнивост. Мъжът е арестуван за денонощие в ареста. Полицаите претърсили жилището, където се разиграла фамилната драма. В пристройка към къщата бил открит тайник в дървената обшивка на стената. От него служителите на реда измъкнали гладкоцевна пушка 12 диаметър и 52 патрона за нея. Собственикът не имал позволение за ловното оръжие и боеприпасите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР