СЕМ ще сезира Националния съвет за журналистическа етика (НСЖЕ) относно

...
СЕМ ще сезира Националния съвет за журналистическа етика (НСЖЕ) относно
Коментари Харесай

СЕМ подхваща баджак телевизиите, изгаврили се с мъката на хората при трагедията на магистрала Тракия

СЕМ ще сезира Националния съвет за журналистическа нравственос (НСЖЕ) по отношение на видеорепортажите на bTV и Нова телевизия от отразяването на злополуката на Автомагистрала „ Тракия “, при която починаха шест души, а над 20 бяха ранени. При случая рейс, пътуващ от Бургас за София, се обърна край пътя след лек конфликт с кола.

Мониторинг е изработен на bTV, Нова телевизия, Канал 3 и Европа, както и на стратегиите на националните публични снабдители Българска национална телевизия 1 и „ Хоризонт “.

„ Регистрирани са проблеми в стратегиите на bTV, Нова телевизия ", сподели в „ Преди всички “ София Владимирова, ръководител на Съвет за електронни медии и добави, че в Съвет за електронни медии са постъпили 12 сигнала, които засягат главно тези две стратегии.

„ Ние ще изпратим сигнал до Етичната комисия, ще използван нашите наблюдения, експертните ни мнения, както и видеоматериали от репортажите. В Съвет за електронни медии са постъпили 12 сигнала, които касаят главно тези две стратегии и най-много разясняват професионалните стандарти, етични и морални правила, които феновете смятат, че са нарушени “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР