Селтик и Глазгоу Рейнджърс продължиха победния си път в Шотландия

...
Селтик и Глазгоу Рейнджърс продължиха победния си път в Шотландия
Коментари Харесай

Лесни победи за Селтик и Рейнджърс в Шотландия

Селтик и Глазгоу Рейнджърс продължиха победния си път в Шотландия и на връх коледните празници. Селтик се наложи като посетител с 3:1 над Сейнт Джонстън, до момента в който Рейнджърс победи вкъщи Сейнт Мирън с 2:0.

"Детелините " не оставиха подозрения в превъзходството си, като още на почивката водеха в резултата с 2:0. Лайъл Абада вкара два гола за отбора, като първият бе при солова акция, а за втория му асистира Том Рогич. След почивката Крис Кейн върна очакванията на домакините с попадения в 69-ата минута, само че единствено десетина минута по-късно Нир Битън оформи крайното 3:1 за Селтик.

Рейнджърс също изигра спокоен мач, като още до 27-ата минута вкара двата безответни гола на Сейнт Мирън посредством Скот Райт и Алфредо Морелос. След това отборът на треньора Джовани ван Бронкхорст понижи оборотите и резервира сили.

Във краткотрайното класиране първенецът Рейнджърс продължава да е водач с 51 точки от 20 изиграни мача. Селтик е втори с 45 точки, а надалеч обратно е третият Хартс с 36 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР