Село Кастелфалфи в провинция Флоренция (Италия), което беше изоставено и

...
Село Кастелфалфи в провинция Флоренция (Италия), което беше изоставено и
Коментари Харесай

Семейство милиардери превърна 800-годишно изоставено село в луксозен курорт

Село Кастелфалфи в провинция Флоренция (Италия), което беше изоставено и разрушено през последните десетилетия, се трансформира в първокласна ваканционна дестинация.  

Понякога се случва нереален град да „ оживее “ още веднъж. Необходими са единствено няколкостотин милиона $, с цел да се трансформира едно 800-годишно изоставено село в петзвезден курорт, написа Robb Report.

Комплексът от 2700 акра, който отвори още веднъж през февруари, се намира по средата сред Флоренция и Пиза. Той започва като жилищна ваканционна дестинация през 2014 година, само че макар инвестицията от 350 милиона $ от тогавашния притежател, немската TUI Group, по този начин и не излетя. Десет години и още един многомилионен ремонт по-късно (благодарение на новия притежател, милиардера Шри Пракаш Лохия и фамилията му), Castelfalfi най-сетне доближи цялостния си капацитет.
 Изоставено село, превърнато в курорт, курорт, място за отмора, милиардер, милиардерско семейство, вила, къща за продажба, недвижими парцели Рецепция на хотел Снимка: Castelfalfi  Изоставено село, превърнато в курорт, курорт, място за отмора, милиардер, милиардерско семейство, вила, къща за продажба, недвижими парцели
Подобно на доста ранни селища, които се притесняват от нашественици, селото е издигнато на рид. Перлата в короната на Кастелфалфи от архитектурна позиция е реставрираното населено място, заобикалящо главните хотели, един от които е някогашна тютюнева фабрика.

Жителите на селото от дълго време ги няма, само че новите притежатели са реставрирали усърдно витрините на изоставените здания и са ги трансформирали в уютни бутици, където гостите могат да си купят кашмирени пуловери за 400 $ и пола за голф за 200 $. Курортът, част от извънредната сбирка Legend на Preferred Hotels & Resort, също продава повече от две дузини някогашни резиденции. Хората, които желаят да опитат, преди да купят, могат да отседнат в една от седемте вили, предлагани чартърен. Сред тях е Casale с пет спални и шест бани (от $5000), където е отседнал Джъстин Бийбър по време на визитата си в града. Имението разполага със личен басейн и е на няколко крачки от голф игрище с 27 дупки.
 Изоставено село, превърнато в курорт, курорт, място за отмора, милиардер, милиардерско семейство, вила, къща за продажба, недвижими парцели Курортът беше посетен от Джъстин Бийбър, който релаксира във вила с басейн Снимка: Castelfalfi
Изданието отбелязва, че Кастелфалфи има и авантюристичен парк с тибетски мост и повече от 40 действия на място, в това число пукотевица с лък, тенис и лов на трюфели (с кучета, не с прасета). Главните готвачи в шестте ресторанта на хотела ще се радват да подготвят всевъзможни гъби, открити от гостите, които заплащат.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР