Селин Дион направи рядка публична изява на церемонията по връчването

...
Селин Дион направи рядка публична изява на церемонията по връчването
Коментари Харесай

Селин Дион развълнува света с появата си на наградите Грами

Селин Дион направи рядка обществена изява на церемонията по връчването на тазгодишните награди " Грами ".

Излизането й на сцената развълнува както звездите в залата, по този начин и милионите почитатели на певицата по света. След като разгласи, че страда от нелечимо заболяване доскоро повече от година, Селин Дион рядко е виждана на обществени места.

Певицата излезе на сцената като изненадата на вечерта с цел да връчи премията на Тейлър Суифт. Звездата бе подкрепяна от своя наследник Рене Чарлз.

Селин Дион се обърна към публиката с думите, че от цялото си сърце споделя какъв брой е щастлива да бъде още веднъж на сцената.

" Благодаря на всички ви! И аз ви обичам. Когато споделям, че съм щастлива да бъда тук, го споделям от сърце. Онези, които са били задоволително благословени да бъдат тук на премиите " Грами ", в никакъв случай не би трябвало да одобряват за даденост голямата обич и наслада, които музиката носи в живота ни и на хората по целия свят ", съобщи канадската изпълнителка под бурните овации в залата.

През 2022 година тя бе диагностицирана с рядко неврологично заболяване, което пречи на театралните й изяви. В края на предходната година бе обявено, че певицата продължава да губи надзор върху мускулите си поради рядката неврологична болест, от която страда.

Селин Дион страда от синдрома на скования човек. Това е нелечима болест, която предизвиква конвулсии и сковаване на мускулите. Въпреки болестта, звездата изглеждаше блестяща на церемонията и се усмихваше необятно, напомня Дарик.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР