Селена Гомес забавя правенето на музика и насочва вниманието си

...
Селена Гомес забавя правенето на музика и насочва вниманието си
Коментари Харесай

Идва краят на музикалната кариера на Селена Гомес

Селена Гомес забавя правенето на музика и насочва вниманието си към актьорството. 31-годишната актриса и певица разкрива проектите за кариерата и задачите си в ново изявление.

" Чувствам, че имам още един албум в себе си, само че евентуално бих избрала единствено актьорството по-късно ", споделя Гомес в последния епизод на подкаста SmartLess, когато я питат за двете й пристрастености и бързо прибавя:  " Искам да се отпусна, тъй като съм изтощена. Исках да бъда актриса, в никакъв случай не съм възнамерявала да бъда певица на цялостен работен ден, само че явно това занимание се е трансформирало в нещо друго. "

" Не мисля, че съм най-хубавата певица, само че знам по какъв начин да описвам истории и обичам да мога да върша песни ", продължава тя.

Звездата от  " Убийства в постройката "  обяснява в подкаста по какъв начин е почнала нейната музикална кариера и по какъв начин в последна сметка е трябвало да жонглира както с пеенето, по този начин и с актьорството.

" Започнах да се развличам доста с музиката и по-късно турнето беше в действителност занимателно ", споделя звездата пред домакините Уил Арнет, Джейсън Бейтман и Шон Хейс. " Но по същото време правех моето телевизионно шоу " Магьосниците от Уейвърли Плейс " и просто го открих също за доста занимателно, тъй че просто продължих. "

Тя признава също, че от този момент нейната вероятност се е трансформирала. " Но колкото повече одъртявам, толкоз повече ми се желае да намеря нещо, на което да се спра ", предават думите на звездата от Variety.

Изпълнителката на " Single Soon " също описа за проблемите с психологичното здраве, които е имала след претоварване и по какъв начин се е наложило да анулира турне поради това. " Обичам да работя и това ме разсейва от неприятните неща, само че от време на време ми идва допълнително ", разкрива още Селена.

Тя се връща обратно във времето и си спомня по какъв начин е почнала да се интересува от музика, до момента в който е взела участие в " Магьосниците от Уейвърли Плейс " - нейната пробивна роля в Disney Channel.

" Disney е, може да се каже, машина и по някакъв метод настоятелно изисква да знам по какъв начин да пея, с цел да мога да изпея тематичната ария. Те знаят по какъв начин да опаковат някого и да го трансфорат в тройна опасност ", категорична е тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР