Селена Гомес се завърна на голямата сцена с първото си

...
Селена Гомес се завърна на голямата сцена с първото си
Коментари Харесай

Селена Гомес, Американските музикални награди и паник атаката преди изпълнението й

Селена Гомес се завърна на огромната сцена с първото си живо осъществяване. Направи го след две години безмълвие, на Американските музикални награди. След редицата компликации, през които мина, певицата изглеждаше изцяло подготвена да се върне към музиката и шоубизнеса.

Но още в първите секунди на осъществяването й стана ясно, че нещо не е както би трябвало. Не можем да си спестим коментара, че Селена звучи искрено подправено. А причина можем да търсим освен в терзанието от появяването й на сцената след огромно неявяване.

Минути преди да излезе пред разчувстваната аудитория, Гомес е получила следващата паник офанзива. Това положение най-вероятно е провокирано от огромното напрежение, под което певицата е била по време на усилената подготовка за завръщането си на сцената.

Няма по какъв начин да пропуснем и обстоятелството, че двата последни шлагера на певицата са много персонални за нея, тъй като с тях тя сподели обществено всичко, което имаше да споделя за раздялата си с Джъстин Бийбър.

Свръхемоционалността на Селена не остана незабелязана от публиката в залата, само че вместо освирквания, тя бе подкрепена с крясъци " обичам те " и овации, което несъмнено съумя да й даде нужния кураж. Така за осъществяването на втората си ария певицата към този момент бе в по-добра форма, написа Daily Mail. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР