Селена Гомес съобщи в профилите си в социалните мрежи, че

...
Селена Гомес съобщи в профилите си в социалните мрежи, че
Коментари Харесай

Селена Гомес пипна COVID-19, отмени участие

Селена Гомес заяви в профилите си в обществените мрежи, че ѝ се е наложило да анулира плануваното си посещение във вечерното шоу на Джими Фалън, защото е дала позитивна проба за ковид.

" Няма да бъда в шоуто на Фелън довечера. Оказа се, че имам коронавирус, само че си почивам и се усещам добре. Приятелско увещание, че коронавирус към момента съществува. Проверете бустерните си дози. Всъщност бях възнамерявала да получа моята тази седмица. Обичам ви всички “, написа звездата в Инстаграм.

Междувременно почитателите ѝ чакат с неспокойствие документалния филм за певицата - " Моят разум и аз ", чиято премиера по „ Apple TV “ ще се състои през ноември тази година. Именно пред Джими Фалън тя трябваше да опише повече любопитни детайлности за идната премиера.

Селена неотдавна разкри, че се усеща " признателна, че е жива " след здравословните си проблеми, измежду които лупуса, съобщи „ Контакт мюзик “. Тя описа за дългогодишната си битка със здравословните си проблеми в документалния си филм " Моят разум и аз ". В клип от документалния филм Селена споделя: " Просто бъди такава, каквато си, Селена. Никой не се интересува от това какво правиш. Става дума за това коя съм аз, да съм добре с това, което съм. Благодарна съм, че съм жива. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР