Селена Гомес е известна с това, че се опитва открито

...
Селена Гомес е известна с това, че се опитва открито
Коментари Харесай

Защо Ryanair се шегува със Селена Гомес

Селена Гомес е известна с това, че се пробва намерено да приказва за отрицателното въздействие, което обществените мрежи имат върху живота ѝ.

Ето за какво не един или два пъти си е взимала отмора от тях. Но от време на време тези ѝ дейности могат да бъдат употребявани против нея, с цел да бъде осмяна.

От Metro.co.uk разбираме, че напълно неотдавна Селена Гомес е оповестила в профила си в Instagram, че ще си вземе отмора от обществената мрежа. Но се е оказало, че въпросната отмора е траяла по-малко от 24 часа.

Около 18 часа след оповестяването на отмора 31-годишната изпълнителка е разгласила стори, на което е с Гордън Рамзи и му благодари, че ѝ е гостувал, с цел да създадат дружно бургери за закуска. Всичко това бе употребявано от Ryanair за присмиване.

Нискотарифната самолетна компания разгласява в X (преди Twitter) новината за късата отмора на Гомес от обществените мрежи и написаха: " Ако " Никога повече няма да хвърча с Ryanair " беше човек ". Подигравките със Селена Гомес не стопират единствено с Ryanair.

В X хората се майтапят, че за изпълнителката отмора от обществените мрежи значи просто да се затвори приложението.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР