Селекцията в Пирин (Благоевград) тече с пълна сила и старши

...
Селекцията в Пирин (Благоевград) тече с пълна сила и старши
Коментари Харесай

Пирин взе нови четирима, бивш футболист на ЦСКА 1948 започна с орлетата

Селекцията в Пирин (Благоевград) тече с цялостна мощ и старши треньорът Петър Златинов има комплицираната задача да избере подобаващите играчи от многото на проби. Към тима към този момент се причисли атакуващият полузащитник Венцислав Гюзелев, който през есента се състезаваше за ЦСКА 1948. По този метод той става третият състезател от армейския клуб, който идва в Пирин след Йоан Маринов и Давид Стоянов.

Към тима се причислиха двама чужденци на проби, а на следващия ден евентуално ще дойде още един. Хуан Пабло Веласко е на 19 години от Кали (Колумбия), минал е през школата на британския гранд Тотнъм и играе като крило.

Въпреки това обаче в Пирин ще желаят да се уверят в качествата му. Ляв бек от Австралия и десен от Франция са другите чужденци, които ще се опитат да си завоюват място в славния благоевградски тим. След първите 10 дни от зимната подготовка Златинов към този момент двама от пристигналите на проби. Той се отхвърли от услугите на Михаил Михайлов от Първа Атомна и Николай Петков от Ботев Ихтиман.

Това стана след двустранната игра на " орлетата " в събота на терена с изкуствено покритие в Струмяни. В същото време през днешния ден стана ясно, че първата контрола на Пирин ще се организира в събота, 26-ти януари, от 14.00 часа против водача във Втора лига Царско село. Контролата ще се играе на стадион " Христо Ботев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР