Селекцията на Хебър U17 финишира на престижното второ място крайното

...
Селекцията на Хебър U17 финишира на престижното второ място крайното
Коментари Харесай

Хебър завърши втори при юношите след обрат над Септември

Селекцията на Хебър U17 финишира на влиятелното второ място крайното класиране Зоналната юношеска група след прословут поврат и победа с 3:2 над водача Септември(Сф).

Момчетата на Спас Гигов и Мартин Сечков получиха и право за присъединяване на баражите за влизане в Елитната U17 през идващия сезон.

Срещу Септември хебърци губеха на почивката с 1:2, само че през втората част откриха сили за цялостен поврат до крайното 3:2.

" Поздравявам момчетата за днешния мач. Да обърнеш тима на Септември от 0:2 до 3:2 демонстрира, че имаме темперамент на мощен отбор, воля за победа и достолепие. Да победиш ЦСКА би трябвало да имаш класа, да завършиш на 2-ро място в крайното класиране при съществуването на всички топ школи в България като Левски, ЦСКА, Септември, Славия, Пирин, Царско Село демонстрира, че сме пораснали доста и вървим в вярната посока ", разяснява старши-треньорът на селекцията Спас Гигов. След това той се обърна персонални към питомците си.



" Благодаря ви за себераздаването и отношението във всяка една подготовка и всеки един мач. Ние доказахме, че сме доста, но в действителност доста огромен колектив и обединен тим. Поздравявам и ви благопожелавам това супер показване и знайте, че ние постоянно сме зад вас. Много пот, старания труд и себераздаване вложихте през тази последна година и всичко си заслужихте сами ", съобщи още щастливия ментор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР