Селекцията на Черно море ще приключи с привличането на още

...
Селекцията на Черно море ще приключи с привличането на още
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Очакваме още един нападател и защитник

Селекцията на Черно море ще завърши с привличането на още един бранител и централен нападател. Това разгласи новият треньор Илиан Илиев пред публицисти преди първата подготовка на тима от зимната подготовка на " Тича ", която стартира след минути.

" Чакаме отговор от бранител и нападател, които са играли към този момент в Черно море. При всички случаи новият нападател ще е българин, защото към този момент имаме един чужденец в офанзива и когато играем 4-4-2 не отива да държим непознат футболист на пейката ", съобщи Илиев. 

Най-вероятно за последните нови попълнения той засяга Даниел Димов и Валери Домовчийски.



Иначе Илиан разгласи огромната цел на тима през зимната подготовка. " Искаме да притеглим верните хора, да придобием самочувствие и жанр на игра, с цел да можем да играем по един и същи метод освен против първите в Топ 3, а против всеки тим в елита. Желанието ми е да създадем всеки мач противен за нашите противници ", добави 49-годишният експерт.

Запитан прави ли сметки за Топ 6, той посочи: " Вече ви споделих какво желая да реализираме през идващите 4-5 седмици. Ако не влезем в шампионата задоволително мощни, освен Верея, а всеки различен тим може да приключи преди нас ".

Илиан Илиев призна още, че се усеща доста добре на родния стадион, така хкаткато постоянно е бил признат добре тук, когато е гостувал на " Тича " и с други тимове, които е водил.



На излизане от тунела Илиан бе приветстван бурно от над 70 последователи, множеството от които сега са под козирката и чакат с неспокойствие обичаните им да излязат на терена, с цел да ги приветстват с аплодисменти.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР