Селекционерът на юношеския национален отбор до 19 г. Ангел Стойков

...
Селекционерът на юношеския национален отбор до 19 г. Ангел Стойков
Коментари Харесай

Ангел Стойков е основен вариант за нов старши треньор на Пирин

Селекционерът на юношеския народен тим до 19 година Ангел Стойков е главен вид за нов старши треньор на Пирин (Благоевград), написа " Тема Спорт ", представена от Спортал.

Както е известно, досегашният ментор на орлетата Радослав Митревски разгласи изненадващо, че напуща поста, като е изтъкнал персонални аргументи. Това му решение предстоящо хвана зелените неподготвени, само че те незабавно са почнали да сондират отзиви за нов треньор. Има и още една алтернатива за овакантения пост, като отново става въпрос за млад експерт. Както е известно, неотдавна Георги Иванов-Гонзо разгласи, че следва инспектиране на договорите на всички селекционери на другите гарнитури.

При Стойков 19-годишните играха на Европейско състезание, като постоянно доближиха до елитните кръгове. Той се вписва чудесно в концепцията на Пирин. Клубът пусна в предварителна продажба абонаментните карти за сезон 2022/23. Те ще важат за домакинските мачове в Първа лига и Купата на България. Стандартната карта е с цена 100 лв. (за притежателите на такава от предишния сезон е 90 лева.), тази за възпитаници и пенсионери е 60 лв., а ВИП - 400 лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР