Селекционерът на волейболните ни национали до 19 години - Мартин

...
Селекционерът на волейболните ни национали до 19 години - Мартин
Коментари Харесай

Мартин Стоев разкри скандално обстоятелство около националния отбор по волейбол

Селекционерът на волейболните ни национали до 19 години - Мартин Стоев, разкри, че би поел държавния ни отбор, само че единствено при избрани условия. Специалистът изведе младите ни волейболисти до сребърните медали на международното състезание в Иран и по този начин бе записан един от най-големите ни триумфи при подрастващите.

" Ако ми предложат, изискванията ще бъдат тежки и прецизни. Нямам поради финансови. Просто би трябвало да се трансформират доста неща, които, съгласно мен, от 2012 година до момента са изпуснати ", съобщи Стоев пред BGvolleyball.com.

" Конкретно мога да кажа, че е имало случаи да се съветват състезатели кой да бъде треньор. Това е неприемливо. При такива условия триумф в никакъв случай няма да има и това се вижда за момента. Това е едно от дребните неща, само че не желая да влизам в детайлности и да разгадавам секрети от кухнята. Но има неща, които, в случай че не се трансформират, по този начин ще си продължим. Ако изпълнят моите условия – да ", приключи Стоев по отношение на това дали би поел националите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР