Селекционерът на Унгария Марко Роси е притеснен заради високото ниво

...
Селекционерът на Унгария Марко Роси е притеснен заради високото ниво
Коментари Харесай

Треньорът на Унгария: Готови сме за различни сценарии срещу България

Селекционерът на Унгария Марко Роси е обезпокоен поради високото равнище на напрежението в отбора преди полуфиналния плейоф против България за класиране на европейското състезание. Въпреки това той е безапелационен, че играчите му имат подготвеност за разнообразни сюжет и развои на срещата.

“Нивото на напрежението е високо, само че това важи и за България. Треньорите познават добре своите играчи и знаят кой на какво е кадърен. Подготвени сме за разнообразни сюжети. Ще се опитаме да стигнем до най-хубавия за нас още първоначално, само че би трябвало да сме подготвени за всичко. До последния съдийски сигнал всичко е допустимо ", показа Роси преди срещата.

" Най-вероятно няма да разчитаме към момента Лоик Него, тъй като има потребност от още подготовка. Трябва да сме деликатни против противника, можем да имаме разнообразни проекти на игра. Имахме много малко време дружно и в този момент работим повече да се сътвори спокойна атмосфера, а не да се повишава стресът”, добави експертът.

„ България може да играе и пасивно, и нападателно. Ако би трябвало, ще изчакваме, в случай че ли не - ще нападаме. Важно е да не създадем същите неточности като мача в Русия, когато при гостуването ни бяхме надвити”, приключи Роси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР