Селекционерът на турския национален отбор по баскетбол Ергин Атаман даде

...
Селекционерът на турския национален отбор по баскетбол Ергин Атаман даде
Коментари Харесай

Ергин Атаман: Имаше натиск от Сърбия за Мицич, но ние не му позволихме да играе за страната си

Селекционерът на турския народен тим по баскетбол Ергин Атаман даде повече информация по отношение на обстановката със сръбския национал Василие Мицич, който е баскетболист на клубния тим Анадолу Ефес, чийто треньор е Атаман. Утре от 21:00 точно Сърбия и Турция се изправят един против различен в пряк мач от група " I " на международните квалификации, само че за жалост на западните ни съседи те няма да могат да разчитат на една от най-големите си звезди в лицето на Мицич. Атаман съобщи, че неговият клуб не му е разрешил да замине за Белград и да се приготвя с националния си тим поради идния мач против Барселона от Евролигата в четвъртък.

" Като клуб ние бяхме срещу присъединяване на Мицич в националния тим още през цялото време. След това обаче имаше напън от страна на сръбската федерация, Мицич искаше да играе за страната си, само че ние не го позволихме. Преди извънредно значимия ни мач против Барселона в четвъртък желаеме да имаме целия си състав разполагаем, с цел да можем да работим. Особено в този момент, когато не можем да разчитаме на Шейн Ларкин. Направихме същото, каквото Барселона направи с Никола Калинич - различен народен играч на Сърбия. Тук не се взимат решения на база на пристрастия. Взимаме решенията за положителното на Анадолу Ефес. Измислените вести, че Ергин Атаман не е дал разрешението си, са провокация от страна на сръбската преса ", съобщи Атаман.

В момента Сърбия е на второ място с баланс от 4-3. Гърция е трета също с 4-3, а Турция и Белгия са надлежно четвърти и пети с актив от по 3-4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР