Селекционерът на сенегалския национален отбор Алиу Сисе призна за превъзходството

...
Селекционерът на сенегалския национален отбор Алиу Сисе призна за превъзходството
Коментари Харесай

Алиу Сисе: Видяхте разликата в класите

Селекционерът на сенегалския народен тим Алиу Сисе призна за превъзходството на Англия в осминафиналния мач от Мондиал 2022 сред двата тима. Островитяните победиха с 3:0 и се класираха за идната фаза, където ще се изправят против международния първенец Франция.

" Изправихме се против доста мощен тим на Англия. Видяхме техните качества и физическа мощност. Не бяхме толкоз положителни, колкото би трябвало, с цел да им се противопоставим сполучливо. Не се пробвам да намеря извинения. Липсваха ни няколко съществени футболисти, които можеха да дадат нещо в допълнение на нашия състав. Разликата сред тимовете се видя много ясно. Работихме с години, с цел да станем най-силни в Африка, само че в този момент играхме против един от петте най-силни отбора в света. Отсъствието на Садио Мане е голяма загуба. Много е мъчно да изгубиш толкоз първокласен състезател ", съобщи Сисе, представен от ДПА.

Селекционерът на Сенегал беше под въпрос за дуела с Англия поради заболяване, само че съумя да води африканците от аварийна пейка.
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР